Lite om oss på Matkassevalet.se

Hej! Vad roligt att du hittade hit till oss!
Vi startade denna sajten för att vi ville göra det lätt för dig som konsument att kunna jämföra utbudet mellan olika matkassar som levereras hem till dig, och få en enkel överblick över det aktuella utbudet av färdiga matkassar i Sverige just nu. På så sätt blir det lättare att jämföra pris, innehåll och annat mellan de olika leverantörer som erbjuder leverans av matkassar via internet.

Matkasse – Utbudet har växt de senaste åren

Vi lever i en mer stressig tid där vi ska försöka att hinna med allt mer under dygnets begränsade timmar. Vi som driver sajten är intresserade av matlagning och använder oss av matkassar själva, för att få mer tid att spendera med familj och vänner, och mer tid till att kunna koppla av.
Vi vet att det kan vara svårt att välja rätt matkasse om man vill prova själv. Du kanske enbart vill ha vegetarisk eller ekologisk mat i din matkasse? Det finns som sagt en hel del idag att välja på, och vi har själva provat de matkassarna vi listar här på startsidan.
Vi kan av egen erfarenhet lova en sak: Det är otroligt bekvämt att få maten hemlevererad till dörren, och sparar mycket mer tid än man först kanske tror. Har man väl börjat att prenumerera på en matkasse man är nöjd med, och vant sig vid att slippa stå i kö, hitta parkeringplatser och springa runt i butiker är det svårt att tänka sig vara utan. Man undviker också att stoppa i sig olika slags skräpmat på grund av tidsbrist, utan får istället ingredienser och recept till vällagade goda och näringsriktiga måltider som gör att man mår bättre och orkar mer. Allt levererat hem till den egna dörren!

Hjälp med att välja rätt

Här kan du i lugn och ro jämföra och hitta den bästa matkassen som passar just dig. Med vår hjälp får du här en tydlig och bra guide som hjälper dig fram till rätt val för dig.
Har du svårt att bestämma dig? Som du kan se i jämförelsen har de flesta olika leverantörer av matkassar också ”Prova-på erbjudanden”. Med dessa rabatter och erbjudanden på matkassar sparar du samtidigt en hel del pengar samtidigt som du kan prova flera olika innan du bestämmer dig för vilken du gillar bäst och vill fortsätta med.
Allt du behöver för en nyttig och näringsriktig middag hemkört till dörren. Du behöver bara sätta på spisen, tillaga och servera!

Vi finns för din skull

Vi håller oss hela tiden uppdaterade om nya leverantörer, nya matkassar, rabatter och aktuella erbjudanden, och uppdaterar sajten med jämna mellanrum för att du ska kunna få en samlad och pålitlig överblick över det utbud som finns just nu att välja mellan.

Rekommendera gärna oss till dina vänner om du uppskattar vår sajt!

Vill du komma i kontakt med oss om något, eller har synpunkter på sajten och dess innehåll? Då är det enklast och snabbast att maila oss på: info(at)matkassevalet.se.

 

Matkassevalet.se ägs och drivs av:

035 Media Group AB

Stålverksgatan 1

30250 Halmstad

Org. nr. 556981-7462

info(@)035media.se